2011. augusztus 25., csütörtök

Sziasztok, indul a művészetmarketing blog!

A KEZDET

Autodidakta üvegfestőként tudom, hogy minden elénk táruló lehetőséget érdemes megragadni saját alkotásaink népszerűsítése céljából. A  legkisebb  ingyenes kiállító terem, a legképtelenebb ötletnek tűnő pályázat, vagy a legapróbb sajtómegjelenési lehetőség is motiválhat, továbblökhet az alkotói pályán, ezért érdemes odafigyelni és kihasználni a bennük rejlő "lelkesítő tényezőket".

Főként, ha az ember egy olyan úton szeretne elindulni, melynek nem titkolt végcélja, a felismerés: "Jé, de jó...az alkotásból élek! Azt csinálom, ami szeretek, a hobbim a munkám! Így tulajdonképpen sosem dolgozom..." :)
Melyik alkotótársunk az, aki ne lenne büszke az általa készített alkotásokra és azokat ne mutatná meg legszívesebben osrszág-világnak! És ne szeretne ebből megélni!
Gondolom, ez a vágy sokak fejében megfordult már...

Viszont tévedés azt hinni, hogy ezért nem kell tenni semmit.

Én legalább már a felismerésig eljutottam.

Ha Téged is hasonló célok motiválnak, tarts velem, lépésről lépésre felépítem azt a rendszert, amelyben mindez megvalósul, és ehhez szolgálok útmutatóval a saját példámon keresztül.
Ezen a gyakorlati tapasztalaton túl próbálok minden kézzel fogható hasznos tippet, ötletet egy csokorba gyűjtve közzétenni, ami neked is segíthet.
Lesz szó mindenről, amire  saját kreatív vállalkozásod felépítéséhez szükséged lehet!
Kövesd figyelemmel az írásaimat és próbáld azok tanulságait a magad javára fordítani!
Ismerd fel, hogy a kreativitás nem csupán a kreatív alkotások készítésében nyilvánul meg - vagy legalábbis, ha csak abban, akkor még messze vagy attól, hogy "vigyék is mint a cukrot"! :)

Nincsenek megjegyzések: